Tapahtumat

 

 

Tulevat tapahtumat löydät sivun vasemmassa laidassa näkyvästä listauksesta. Klikkaa haluamaasi tapahtumaa ja saat lisätietoja!

 

 

 

Menneet tapahtumat 

 

Yleisurheilun kunnanmestaruuskilpailut kisattiin lauantaina 13.8.2022. 

Kuulan, pituuden ja pikamatkojen parissa kisailtiin klo 12.00 alkaen. Viimeisenä lajina juostiin 1500 metriä. Parin viime hetken peruuntumisen jälkeen osallistujia oli yhteensä 15 henkilöä. 

 

PDF-tiedostoYU Kunnanmestaruus 13.8. TULOKSET.pdf (37 kB)
Yleisurheilun Kunnanmestaruuskilpailun tulokset 13.8.22

 

Hillamaastot juostiin Oravin maastossa tutulla tavalla Hillamarkkinoiden yhteydessä sunnuntaina 7.8.2022. Tuloksiin on korjattu oikea juoksumatka! 

 


 

Heinisuon perinteinen keväthölkkä lenkkeiltiin vappuna 1.5.2022. 

Yhdessä Ranuan vapaa-aikatoimen kanssa järjestettävässä keväthölkässä osallistujia oli mukavasti viileästä kelistä huolimatta. Tälläkin kertaa tapahtuma houkutteli paikalla paljon Heinisuon hölkän konkareita, mutta myös ensimmäistä kertaa mukana olevia henkilöitä löytyi useampia. Erityisen mukavaa oli huomata, että hölkkään osallistui kaiken ikäisiä lenkkeilijöitä. Tulokset voit kurkata alla olevasta tiedostosta. 


 

Ranualla keskiviikkona 13.4.2022 pidetyissä Hippo-hiihdoissa matkaan lähti yhteensä kolmekymmentä reipasta hiihtäjää. Mukana oli myös talkoolaisille tuttuja kasvoja, sillä osa hiihtäjistä oli ollut mukana myös edellisen viikon Tainan hiihdossa. 

Ranuan Peuran talkoolaisten lisäksi mukana oli myös Hanna-Hippo ja Pohjolan Osuuspankin edustaja. Hippo-hiihtojen tulokset löytyvät alla olevasta tiedostosta. 


 

Perinteikäs Tainan hiihto pidettiin parin vuoden tauon jälkeen torstaina 7.4.2022 klo 18.00. Hiihtäjät olivat iloisella mielellä ja jokainen osallistuja sai muistoksi mitalin. 

Tainan hiihdon tulokset löytyvät alta PDF-tiedostona. 

 

 

 

 

Laturetki hiihdettiin 30.3.2022 tuulisena, mutta aurinkoisena päivänä. Vielä ehtii nauttia keväisesti hiihtokeleistä!

 

 

 

Kuusamon Erä-Veikkojen ja Ranuan kunnan kanssa yhteistyönä 12.3.2022 järjestetyt hiihtosuunnistuksen Optiwax-cup ja kansallinen kilpailu sujuivat mainiosti.

Hiihtosuunnistusta on aikoinaan Ranualle harrastettu, mutta edellisestä kilpailusta on vierähtänyt pitkä tovi. Kuusamon Erä-Veikkojen kokemuksella ja osaamisella oli suuri merkitys kilpailun sujumiseen. 

Ranuan Peura kiittää yhteistyökumppaneita ja talkoolaisia! 


Ranuan Peura järjesti hiihtopäivän lauantaina 12.2.2022.

Hiihtopäivä sisälsi tekemistä koko perheelle. Ensin lapset ja vanhemmat pääsivät entisen kilpahiihtäjän ohjaamana opettelemaan perinteisen hiihdon tekniikkaa hauskojen ja yksinkertaisten harjoitusten avulla. Lopuksi pelattiin sukset jalassa jalkapalloa ja laskettiin hieman mäkeä. 

Lasten hiihtoriehan jälkeen oli aikuisten vuoro perehtyä perinteisen hiihdon tekniikoihin. Uuden oppimisen lomassa pidettiin hauskaa ja todettiin, että harjoitus tekee mestarin. 

 

 

 

 

 

 

Joulukuussa Peuransarvella pelattiin sulkapallon nelinpeliturnaus.

Voiton nappasivat Jukka Kivistö ja Matti Koukkula. 

Täältä löydät Ranuan Peuran tulevia ja menneitä tapahtumia!

Tapahtumia

Ei tapahtumia