Salivuorot

Peuransarven salivuorot kaudelle 2021-2022!

Punaisella merkityt vuorot ovat Ranuan Peuran jäsenille tarkoitettuja vuoroja eli niihin pääsee mukaan maksamalla jäsenmaksun! Jäsenmaksu asioissa voi ottaa yhteyttä toiminnanjohtajaan.

RanPeu vuorojen aloitusajankohdissa on hieman vaihtelevuutta:

• Sulkapalloilijat (pe ja su) aloittavat vuoronsa viikolla 35.
  • Lentopallon sekavuorot (ma ja to) alkavat viikolla 37.
  • Keskiviikon nuorten lentopallosta tulee lisätietoja vielä myöhemmin! Sen suhteen kannattaa nuorten olla kuulolla.

Muista vuoroista kannattaa kysellä suoraan järjestävältä taholta. Eli kansalaisopisto osaa parhaiten vastata heidän vuoroja koskeviin kysymyksiin.

Sinisellä kirjoitetut vuorot ovat vielä vapaana!

Jos haluat vuokrata kaveri- tai työporukalle oman viikkovuoron, niin ota yhteyttä toiminnanjohtajaan sähköpostitse ranuanpeura1913@gmail.com tai laita viestiä numeroon 041 313 8222. Myös viikonlopulle voi varata oman vuoron, mutta silloin täytyy ottaa huomioon, että erilaiset tapahtumat tulevat toisinaan peruuttamaan vuoroja. Nämä varataan sitä mukaa, kun kyselyitä tulee!