Jäsenmaksut

RANUAN PEURAN MAKSUT VUODELLE 2022

 

Syyskokouksessa 20.11.2021 päätettyä:

Vuonna 2022 Ranuan Peuran jäsenmaksu muuttaa muotoaan niin, että maksusta erotellaan Peuransarven käyttömaksu. Jäsenmaksu sisältää nimensä mukaisesti seuran jäsenyyden. 

Salin käyttömaksu mahdollistaa jäsenille Ranuan Peuran tarjoamien liikuntavuorojen ja punttisalin käytön. Seuran vuoroille ja punttisalille pääsee jäsen, joka on maksanut myös käyttömaksun. Muutos tehdään, jotta seuran jäseneksi liittyminen olisi kohtuullisen hintaista ja palveluista maksaisivat ne, jotka niitä käyttävät. Lisäksi jaostoilla voi olla omia kausimaksuja, joilla katetaan toiminnan kuluja. 

VUODEN 2022 JÄSENMAKSUT

  • JÄSENMAKSU 25€

  • PERHEJÄSENMAKSU 55€ (samassa taloudessa asuvat henkilöt)

 JÄSENMAKSU JA KÄYTTÖMAKSU YHTEENSÄ

(Sisältää seuran tarjoamat vuorot Peuransarven liikuntasalissa sekä punttisalin käytön.)

  • AIKUINEN 75€ (käyttömaksun osuus 50€)

  • LAPSI 35€ (käyttömaksun osuus 10€)

  • PERHE 135€ (käyttömaksun osuus 80€)

Kertaus vielä → mikäli haluat käyttää punttisalia tai seuran tarjoamia liikuntavuoroja Peuransarvella, sinun tulee maksaa jäsenmaksu ja käyttömaksu. Jos haluat tällä hetkellä ainoastaan seuran jäsenyyden, voit suorittaa käyttömaksun tarvittaessa myöhemmin. Pelkälle käyttömaksulle ei vielä toistaiseksi ole omaa maksulinkkiä, joten sitä tulee pyytää tarvittaessa alla olevien yhteystietojen kautta. 

 

HUOM! 

Jäseneksi liitytään ja jäsenmaksut hoidetaan jatkossa pääsääntöisesti Suomisport palvelun kautta. Ohjeistus ja jäsenpyyntölinkit alapuolella. Sivun alareunassa on myös PDF -tiedosto, josta löytyy tarkemmin tietoa Suomisportista.

 

Lue ohjeet huolellisesti läpi. 

 


SUOMISPORT ohjeistus 

 

Valitse oikea jäsenluokka ja klikkaa linkkiä. Linkin kautta pääset Suomisport palveluun, jonka kautta haet Ranuan Peuran jäsenyyttä. Seura hyväksyy jäsenpyyntösi ja lasku tulee Suomisportiin maksettavaksi sen jälkeen.

ALLA SUOMISPORTIN OHJEET LYHYESTI: 

 

1. Klikkaa oikeaa linkkiä ja luo itsellesi sporttitili. Sporttitili on sinun henkilökohtainen tili! Jatkossa voit saada sporttitilille esimerkiksi urheiluseuralta viestejä, maksaa kausimaksuja, ilmoittautua tapahtumiin tai ostaa lisenssejä. Kannattaa ladata suomisportin sovellus puhelimeen! Alle 18-vuotiaiden lasten huoltajat lisäävät lapsen tiedot omalle tililleen ja hoitavat esimerkiksi lapsen jäsenpyynnön tai kausimaksun sitä kautta.

2. Lähetä seuraavaksi liittymispyyntö (joko itselle tai lapselle). Seura hyväksyy liittymispyynnön ja saat laskun omalle sporttitilille.

3. Jäsenmaksulasku tulee sinun omalle henkilökohtaiselle sporttitilille muutaman päivän viiveellä jäsenpyynnön lähettämisen jälkeen. Muista seurata sporttitiliä, jotta saat myös laskun hoidettua!

Seuraavalla kerralla kaikki on helpompaa, kun sporttitili on jo valmiina! 

 

Mikäli haluat maksaa laskuja Epassilla tai Smartumilla, niin ota ensin yhteyttä toiminnanjohtajaan! 

 

JÄSENLUOKAT JA LINKIT

 

Aikuinen jäsen 25€

 

Aikuinen jäsen + Peuransarven käyttömaksu 75€

(sisältää oikeuden käyttää punttisalia sekä seuran tarjoamia vuoroja Peuransarvella)

 


Alaikäisen henkilön jäsenpyynnön Suomisportissa tekee huoltaja. Klikkaamalla linkkiä pääset lisäämään myös lapsen tiedot palveluun. 

Alle 18-vuotias jäsen (2004-2022 syntyneet) 25€

 

Alle 18-vuotias jäsen (2004-2022 syntyneet) + Peuransarven käyttömaksu 35€

(sisältää oikeuden käyttää punttisalia sekä seuran tarjoamia vuoroja Peuransarvella)

Huomioithan, että alaikäisen henkilön itsenäiseen punttisalin käyttöön vaaditaan huoltajan kirjallinen lupa ja ilmoitus. Lisätietoja s-postitse ranuanpeura1913@gmail.com

 


Perhejäsenyys 55€

(Seuran jäsenyys samassa taloudessa asuville henkilöille)

KUN maksat perhejäsenyyden, laita siitä välittömästi tieto sähköpostilla osoitteeseen ranuanpeura1913@gmail.com . Perhejäsenmaksun valitsevan henkilön täytyy lisätä myös muut perheenjäsenet Suomisportiin ja siihen saa ohjeet sähköpostitse. 

Huomioithan, että alaikäisen henkilön itsenäiseen punttisalin käyttöön vaaditaan huoltajan kirjallinen lupa ja ilmoitus. Lisätietoja sähköpostitse. 

 

Perhejäsenyys + Peuransarven käyttömaksu 135€

(sisältää samassa taloudessa asuville henkilöille oikeuden käyttää punttisalia sekä seuran tarjoamia vuoroja Peuransarvella)

KUN maksat perhejäsenyyden, laita siitä välittömästi tieto sähköpostilla osoitteeseen ranuanpeura1913@gmail.com . Perhejäsenmaksun valitsevan henkilön täytyy lisätä myös muut perheenjäsenet Suomisportiin ja siihen saa ohjeet sähköpostitse. 

Huomioithan, että alaikäisen henkilön itsenäiseen punttisalin käyttöön vaaditaan huoltajan kirjallinen lupa ja ilmoitus. Lisätietoja sähköpostitse. 

 


 

Seuran tarjoamiin salivuoroihin on myöhemmin tulossa myös kertamaksun mahdollisuus. Eli jos vierailet Ranualla esimerkiksi vain loma-aikoihin ja haluat tuolloin käydä pelaamassa meidän vuorolla sulkapalloa, niin se on mahdollista kertamaksulla (5€). Eli kertamaksu on luotu satunnaisia vierailuja varten. Tästä lisätietoja myöhemmin. Siihen asti Peuransarven käyttö kuuluu ainoastaan jäsenille, jotka ovat maksaneet myös käyttömaksun. 

 

JOS digitaalinen asioiden hoitaminen ei ole mahdollista, niin ota yhteyttä. Jäsenyys ja maksut voidaan hoitaa myös tilisiirron kautta. 

Lisätietoja ja apua saat toiminnanjohtajalta s-postitse ranuanpeura1913@gmail.com tai puhelimitse 041 313 8222. 

 

 

Terveisin, 

Ranuan Peuran hallitus. 


 

PDF-tiedostoSuomisport ja jäsenluokat, 31.12.2021.pdf (175 kB)
Lisätietoja Suomisportin käyttöönotosta sekä ohjeistus jäsenpyynnöistä ja -maksuista.