Muista palauttaa punttisalin avaimet.

10.1.2022

Peuransarven punttisalin käyttö kuuluu seuran jäsenille, jotka ovat maksaneet myös käyttömaksun.

Oletko joskus unohtanut palauttaa Peuransarven avaimet? Käyttämättömät punttisalin ja/tai Peuransarven avaimet tulee palauttaa mahdollisimman pian.

Avaimien haltijan tulee huomioida, että seuran määrittelemät maksut on hoidettu ja punttisalin käyttöoikeus on kunnossa.

Tilannetta tullaan seuraamaan tarkasti ja mikäli maksut eivät ole kunnossa, seura voi lähettää laskun jäsen- ja käyttömaksusta.

Avaimia voi palauttaa Ranuan Peuran toimistolle (jäähallin puoleinen pääty) pääsääntöisesti torstaisin klo 10-16. Voit laittaa avaimet myös kirjekuoreen yhteystietojen kera ja palauttaa toimiston edustalla sijaitsevaan postilaatikkoon.