Puheenjohtaja vaihtuu 2022. Lue Keijo Ruonalan terveiset ja kiitokset seuraväelle.

31.12.2021

Alla puheenjohtaja kautensa 31.12.2021 päättävän Keijo Ruonalan terveiset. Kiitos Keijolla ansiokkaasta ja osaavasta työstä meidän urheiluseuran puolesta!

On kiitosten aika!

Neljä vuotta Ranuan Peuran puheenjohtajana päättyy tänään.

Tuohon aikaan mahtuu paljon. Seuran talous on saatu hyvälle tolalle, Peuransarven mittava remontti tehtyä, uusi toiminnanjohtaja on valittu, seuran näkyvyyttä on saatu lisättyä eri medioissa. Seura on mahdollistanut kaiken ikäisten ranualaisten liikuntaharrastuksen niin jäällä, nurmella, punttisallilla ja Peuransarven salissa.

Kaikki tämä koronapandemiasta huolimatta. Viimeiset kaksi vuotta korona on tuonut todella kovia toiminnallisia ja taloudellisia haasteita myös seuratoimintaan. Lentopallotoiminta on saatu jälleen jalkeille yhteistyössä Napapiirin Pallokettujen kanssa.

Haluan omasta puolestani kiittää vuosien 2018 - 2019 ja 2020 -2021 hallituksia sekä seuran toiminnanjohtajia Airia ja Niinaa hyvästä yhteistyöstä ja kehittämishenkisyydestä. Kiitos myös kaikille muille peuralaisille. Kiitos yhteistyökumppaneille, Ranuan kunnalle ja kaikille toimintaamme tukeneille tahoille.

Toivotan menestystä ja kehittämisintoa uudelle puheenjohtajalle Santeri Aholalle ja vuoden 2022 alussa aloittavalle hallitukselle.

Hyvää ja urheilullista vuotta 2022 kaikille ystäville, tutuille ja tuntemattomillekin.