Ranuan Peura ry ja urheilutalo Peuransarvi, liikunnallista toimintaa jo vuodesta 1913!

Ranuan Peura on yleisseura, jonka toiminnassa on useita eri jaostoja. Tällä hetkellä aktiivisinta toimintaa meillä on jalkapallossa, jääkiekossa, lentopallossa, sulkapallossa sekä voimailussa, nämä lajit liikuttavat paikallisia viikoittain. On myös harrastajien omatoimiryhmiä. Järjestämme vuosittain perinteisiä liikuntatapahtumia.. 

Ranuan Peuralla on oma urheilutalo nimeltä Peuransarvi (Sairaalatie 2). Meillä on iso liikuntasali ja alakerrasta löytyy myös perinteinen punttisali, joka sisältää voimaharjoitteluun sopivat välineet. Peuransarven takana on urheilukenttä ja aivan vierestä lähtee Oravin loistavat ulkoilumaastot. Meidän tavoitteena on tarjota monenlaista harrastamista Ranualla.

Toivomme saavamme uusia innokkaita seuratoimijoita ja urheilijoita mukaan toimintaan. Olkaa rohkeasti yhteydessä ja lähtekää mukaan harrastamaan!

Talkoosivu Tapahtumat kohdassa erikseen.

Ajankohtaista osiossa asiaa tämän hetken aiheista, käy kurkkaamassa!

Liity jäseneksi

Ranuan Peura ry tarjoaa jäsenille tilat monen erilaisen lajin harrastamiseen, lisäksi on käytössä punttisali vapailla painoilla sekä muutamilla laitteilla, salilla hyvät puitteet harrastaa painonnostoa sekä voimanostoa. Meiltä löytyy mahdollisuudet pelata: sulkapalloa, lentopalloa, sählyä, futsalia. Kaikkia edellä mainittuja lajeja voi harrastaa omatoimisesti tai osaa lajeista harrasteryhmien kautta.

Uusia lajeja lisäämme mahdollisuuksien mukaan.

Talvikaudella jääkiekkokerhot toimivat jäähallilla

Kesäkaudella jalkapallokerhot urheilukentällä

Voit varata Peuransarven salin käyttöösi: 

  • 20€/h yksityishenkilöt
  • 30€/h yritykset / yhdistykset
  • Erikseen sovittavissa isommat tapahtumat ja niiden hinta: ranuanpeura@outlook.com